Kenmerken

Go to De Stichting

De Stichting

Korte informatie over waar de stichting zich allemaal mee bezig houdt.

Go to Politieke Partij

Politieke Partij

De oprichting van een politieke partij staat in de steigers. Voel je je geroepen daar aan mee te werken, neem dan contact op met de stichting.

Go to Holding

Holding

Overzicht van de verschillende bedrijven en organisaties die een onderdeel zijn, dan wel gelieerd zijn aan de MAVVR stichting

Go to Statuten

Statuten

Lees de statuten.

Martinus Adolf Vogtländer van Riemsdijk

Oprichter van de stichting

Mijn Stichting M.A.Vogtländer van Riemsdijk Foundation steunt uitsluitend met vrijwilligers + eigen middelen alle natuurprojecten ter bescherming van natuur en milieu en onderneemt eigen acties en neemt eigen initiatieven + alle projecten ter optimalisatie van de kwaliteit van het leven van het menselijke ras. Zij heeft o.a. een politieke partij, Verder steunt zij vele culturele en historische projecten. Stel uw vragen aan Stichting Martinus A.Vogtländer (van Riemsdijk Foundation) via mail, telefoon of het contact formulier. Wil je graag meewerken? Neem dan zeker contact op. Zie onderaan de pagina

Lopende Projecten

Stop commerciële zeehonden- jacht

MAVVR.EU ondersteund alle acties van het IFAW
Elk jaar weer kleuren de ijsvlakten aan de Canadese oostkust rood van het bloed van de tienduizenden zeehondenpups die daar afgeslacht worden. Hun huid wordt verwerkt tot luxe producten.

Levende Oceanen

MAVVR.EU ondersteund alle acties van Greenpeace
Oceanen zijn het prachtige leefgebied van duizenden bijzondere diersoorten. Ze spelen ook een belangrijke rol in het reguleren van het klimaat. Maar de oceanen verkeren in zwaar weer. Van alle visbestanden is 80 procent overbevist, de diepzee wordt vernietigd en prachtig koraal verbleekt.

bescherming van de walvissen

MAVVR.EU ondersteund alle acties van Sea Shepherd, Paul Watson
Sea Shepherd Conservation Society (SSCS) is een internationale non-profit organisatie met als doelstelling het wereldwijd beschermen van het leven in zee. De organisatie is in 1977 opgericht door de Canadese natuurbeschermer Paul Watson.

Ontwikkeling groen bedrijventerrein

Ecologie
Omdat niet alles groen kan zijn, industrie nodig is, en ook brandstof, werkt de MAVVR stichting ook mee aan het zo groen mogelijk opzetten van een nieuw industrieterrein waar oa een zo ecologisch mogelijk opgezet tankstation de spil zal zijn om aan te tonen hoe groen dergelijke industrieterreinen ontworpen en beheerd kunnen worden.

Nieuws

Medewerkers gezocht

Read full article

Bouw mega zeilschip voor zee en Oceaan onderzoek

Read full article